sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Anna pelastaa itsesi!

 On hyvä tiedostaa, että hengellisessä todellisuudessa olemme taistelukentällä joka ikinen tälläkin hetkellä. Tarkoitan tällä sitä Raamatun kertomaa tosiasiaa, että on olemassa kaksi vastakkaista tahoa:  Kaikkivaltias Jumala ja sielunvihollinen Saatana. Jumala on jo voittanut Saatanan, kun Jeesus kuoli ristillä ja nousi ylös kuolleista. Jumala antaa kuitenkin luomansa ihmisen valita itse, kumman heistä ihminen valitsee Herrakseen ja kumman kanssa ihminen kohtaa kerran siirtymisen tästä ajasta ikuisuuteen.

Jumalan kutsu sinulle on: usko Jeesukseen!Anna Jeesuksen pelastaa sinut syntiesi rangaistukselta: kadotukselta. Saat syntisi anteeksi, ikuisen elämän taivaassa ja vapauden synneistäsi. Tämä tie ei ole helppo ja sisältää pilkkaa ja vainoakin. Se on myös itselle ja omavoimaisuudelle kuolemista, mutta sen päämäärä on taivas, jossa ei ole enää tuskaa ja kaikki kyyneleet pyyhitään pois. Jeesus on luvannut kulkea omansa vierellä kaikissa elämän ahdistuksissa ja antaa voimansa.

Sielunvihollisella ei ole tarjota ikuista elämää, mutta se lupaa nautintoja, ihmissuosiota ja menestystä. Sitä, että ihminen saa olla vapaa elämään, kuten tahtoo. Vapaa Jumalan Raamattuun asettamista rajoista. Vapaa määrittelemään itse oikean ja väärän. Vapaa olemaan kunnioittamatta Jumalaa todellisesti sydämen tasolla. Mutta... Raamatun mukaan tämä toinen tie, niin houkutteleva kuin se onkin, päättyy karmeaan päätökseen: kadotukseen, eli ikuiseen eroon Jumalasta. Paikkaan, jossa on läsnä enää loppumaton katumus ilman mahdolisuutta pelastua sekä tuska, kipu, itku ja ahdistus.

Me emme kukaan tiedä, koska on juuri minun aikani lähteä tästä ajasta. Onko se tänään vai vasta vuosien päästä? Juuri se tekee asiasta vakavan ja ajankohtaisen päättää jo nyt, kun siihen on vielä itsellä mahdollisuus. Se, ettei päätä mitään, on jo itsessään valinta. Kukaan ei ajaudu ilman omaa tahtoaan pelastukseen, koska Jumala ei pakota ketään uskomaan Häneen. Jumalan pelastustarjoukseen tulee itse tarttua. Olemme kaikki tehneet syntiä ja ansainneet siitä rangaistuksen. Ei ole parempia tai huonompia ihmisiä tässä suhteessa, vaan kaikki olemme samalla viivalla. Ottamalla vastaan syntien anteeksiantamuksen uskon kautta Jeesukseen pelastamme henkemme ja tulevaisuutemme.

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Johannes 3:16

Halusin kertoa tämän sinulle ystävä, jotta sinä tietäisit antaa elämäsi Jeesukselle! Rukoukseni on, että sinä, minä ja me kaikki saisimme olla kerran perillä Jeesuksen luona Taivaan kodissa ❤🙏

Jos haluat antaa tänään elämäsi Jeesukselle, voit rukoilla sen ihan omin sanoin, tai tämän pienen rukouksen muodossa:

"Rakas Jeesus, tunnustan, että olen tehnyt syntiä ja tarvitsen armoasi ja syntien anteeksiantamusta. Anna minulle anteeksi kaikki syntini ja pese minut puhtaaksi verelläsi. Uskon, että Sinä olet Jumalan poika, joka olet kuollut syntieni rangaistuksen tähden ja noussut ylös kuolleista. Tahdon antaa elämäni Sinulle ja sitoutua seuraamaan Sinua. Kiitos, että pidät minusta huolen ja olet kanssani aina. Amen."

Paljon siunausta sinulle, joka lähdit juuri seuraamaan Jeesusta! ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti