lauantai 4. toukokuuta 2024

Elämää aidoimmillaan

 Oletko miettinyt, minkälaista on olla uskossa Jeesukseen? No, ensinnäkin elämäni on ihan tavallista ihmisen elämää. On hyviä ja huonoja päiviä, tunteet vaihtelevat. Olen kokenut elämässä ilon ja onnen lisäksi myös synkkiä tunteita, uupumusta ja ahdistusta. Olen itsessäni heikko, neuvoton ja usein voimaton.


Joku voi miettiä, mikä pointti ihmisellä on sitten olla uskossa, jos se ei ole avain menestykseen tässä maailmassa. Saattaahan uskossa eläminen joskus johtaa jopa yksinäisyyteen tai hylätyksi tulemiseen. 


Usko Jeesukseen ei ole olekaan keino saavuttaa jotakin tässä maailmassa, vaan se on henkilökohtainen suhde Luojaan, joka minut loi. Hän antoi minulle tämän ajallisen elämän elettäväkseni. Sain vapaan tahdon valita, miten sen käytän. Sain valita elää sen Hänen kanssaan tai ilman Häntä. Valintani ei ole vain tämän elämän pituinen, vaan jatkuu ikuisuudessa.


Meidän Luojamme rakastaa meitä ja elämä Hänen yhteydessään on elämää aidoimmillaan. Jeesus on aina lapsensa lähellä: ilossa, surussa, onnessa, pelossa ja masennuksenkin keskellä, ja takaa Häneen uskovalle ikuisen elämän, pelastuksen kadotukselta.


Mä en todellakaan voisi olla asiasta varma omaan "hyvyyteeni" nojaten, koska mokattua tulee päivittäin ja peli olis ajat sitten kyllä menetetty. Olen syntinen ja Jumalan armoa vailla. Ainoa syy päästä kerran perille on se, että halusin ottaa vastaan Jeesuksen antaman pelastuksen, kääntyä pois synneistäni ja uskoa Häneen. Se on lahja.


Sullekin on Jumalalla tämä lahja varattuna. Älä katso itseesi, että oletko sen arvoinen. Eihän Hän tätä lahjaa meidän ansioiden takia annakkaan, vaan siksi, että Hän rakastaa sua ja tahtoo sut elämään Hänen lähelleen, nyt ja aina. ❤️


- Sirpa 2024 -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti